Här visar vi ett urval av våra populäraste produkter samt inspirationsbilder och prov på inredning och andra beställningsjobb.

Kransstomme Ny
Ett nytt alternativ till kistbuketten och annan dekoration vid sorgbinderier som introducerades våren 2007. Modern design och ny utformning som kräver mindre material vid såväl tillverkning som smyckning. Ett billigare alternativ till den traditionella kransen.Dekorationsstommar i Grön Mossa
Dessa stommar blev sanbbt populära och efterfrågan var stor vid introduktionen hösten 2007. Inför höstens och vinterns Helger 2008 utökar vi vårt sortiment ytterligare med dekorativa stommar i former av Hjärta, Hjärta m. Sväng, Kransstomme Ny i storlekar från 15cm upp till 60cm. Stommarna är klädda med vacker grön mossa och lämpliga för gravsmyckning, dörrkransar och dekoration.>> ARTIKEL NR. OCH STORLEKAR - Hjärta, Kransstomme(PDF)
>> ARTIKEL NR. OCH STORLEKAR - Bok, Kruka, Ställ, Sticks(PDF)
>> ARTIKEL NR. OCH STORLEKAR - Hjärta, Ris, Flätat (PDF)

 

Kransar & Stommar, Kransgrönt & Dekoration och Tillbehör samt Inredning
Vi har ett stort utbud av olika modeller i vårt standardsortiment av kransar och stommar, klädda och oklädda. Kontakta oss gärna för frågor om storlek, mått, utformning och kransgrönt som passar bäst för Ert behov. Vi tillverkar också den populära "Floristhjälpen", kransstöd och andra hjälpmedel för floristarbete och vid dekoration. Inredning och monters till butiker och utställare tillverkas på beställning.